Kirjeldus
Kuumuta või vahusta piim, sulata sisse üks joogišokolaadi batoon ja mõnus kosutav jook ongi valmis!
Valmistamine:
Tükeldage batoon noaga. Kuumutage ja/või vahustage 0,2-0,3l piima või piimajooki. Sulatage šokolaadipuru piimas, segage või võimalusel vahustage. Laske hetke maitsetel õitsele puhkeda ning seejärel nautige imelist jooki.
Joogišokolaadi
komplekt “Klassikaline”.
Tahvlid°
(5 sorti) šokolaadijoogi valmistamiseks: klassikaline mõru°,
rammus mandel°, Caffé Latte°, pähklinugat°, valge vanill°.
Koostisosad:
toorroosuhkur°*, kakaovõi°*, kakaomass°*, TÄISPIIMA PULBER°,
MANDLID° (7%), SARAPUUPÄHKLID° (5%), LÕSSIPULBER°, MAGUS
VADAKUPULBER°, täisroosuhkur°, jahvatatud kohvioad° (1%),
paksendaja: jaanileivapuujahu°, emulgaator: SOJALETSITIIN°, vanill°
(0,2%), sool, kohvipulber°* (0,1%), kaneel°, ingveripulber°,
kardemon, tonkaoa õli, roosiõied°, linnusilmatšilli°,
sidrunipulber° (sidrunimahla kontsentraat° & maisitärklis° &
suhkur°). Kakao (kakaomass ja kakaovõi): min 40%. Kaubeldud
kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega: toorroosuhkur°*,
kakaomass°*, kakaovõi°*, kohvioad°*, täisroosuhkur°, kohvi
pulber°. Kokku: 77%. °kontrollitud mahepõllumajandusest.
Energiasisaldus:
577 /2390kJ, valgud 7,6 g, süsivesikud 44 g, millest suhkruid 41 g,
rasvad 40 g, millest küllastunud rasvhappeid 21 g, sool 0,28 g.
Võib
sisaldada maapähkli ja seesami jääke.
AT-BIO-402,
ELi-sisene/-väline
põllumajandus. Säilitada
kuivas ja jahedas.
Parim
enne:
vaata pakendilt.
Kaal:
110 g.
Tootja:
Zotter, Austria.