Kirjeldus
Kuumuta või vahusta piim, sulata sisse üks joogišokolaadi batoon ja mõnus kosutav jook ongi valmis!
Valmistamine:
Tükeldage batoon noaga. Kuumutage ja/või vahustage 0,2-0,3l piima või piimajooki. Sulatage šokolaadipuru piimas, segage või võimalusel vahustage. Laske hetke maitsetel õitsele puhkeda ning seejärel nautige imelist jooki.
Joogišokolaad
„India pähkel“datlisuhkruga- kasutatud on alternatiivset magustajat- datlisuhkrut, mis annab joogile karamellise maitse.
Koostisosad: India pähkel (32%), datlisuhkurm, kakaovõi°*, kakaomass°*, paksendaja: jaanileivapuu kummi°, emulgaator:
SOJALETSITIIN°, täisroosuhkur°*, vanillipulber°, sool,
Kakao (kakaomass and kakaovõi):
min 36%. Kaubeldud
kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega: Kokku: 99%. °kontrollitud
mahepõllumajandusest.
Energiasisaldus 100g kohta:
554 kcal / 2313kJ, valgud 10 g, süsivesikud 36 g, millest suhkruid 25 g, rasvad 39 g, millest küllastunud rasvhappeid 17 g, sool 0,29 g.
Võib
sisaldada pähklite, maapähkli ja seesami jääke.
AT-BIO-402, ELi-sisene/-väline
põllumajandus. Säilitada
kuivas ja jahedas.
Parim
enne:
vaata pakendilt.
Kaal: 22 g.
NB! Tegu ainult ühe batooniga, millest saab valmistada ühe joogišokolaadi.
Tootja:
Zotter, Austria.