Kirjeldus
Kuumuta või vahusta piim, sulata sisse üks joogišokolaadi batoon ja mõnus kosutav jook ongi valmis!
Valmistamine:
Tükeldage batoon noaga. Kuumutage ja/või vahustage 0,2-0,3l piima või piimajooki. Sulatage šokolaadipuru piimas, segage või võimalusel vahustage. Laske hetke maitsetel õitsele puhkeda ning seejärel nautige imelist jooki.
Tükike suure kohvisisaldusega šokolaadi, millest saab valmistada magusa joogi, mis mõjub nagu topeltespresso.
Algselt valmistati kakaost jooki: xocolatl oli inkade, maiade ja asteekide vedel kuld. Josef Zotter taaselustas šokolaadikultuuri lätted ja koostas erinevate koostistega kakaojoogid, mida saab valmistada väikestest šokolaaditahvlitest. Neist saab valmistada nii kuuma kui külma jooki, nii piima kui selle asendajatega.
Läbinisti öko ja õiglane!
Koostis: INDIA PÄHKEL°* (31%), datlisuhkur°* (30%), kakaomass°*, kakaovõi°*, kardemon°, pipar°, paksendaja: jaanikaunakumm°, emulgaator: SOJALETSITIIN°, sool, kaneel°*, ingveripulber°, kurkum°, linnusilmatšilli°, vanilje pulber°*, apelsiniõli°.
Kakao (kakaomass ja kakaovõi): min 37%.
*Kaubeldud kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega: 98%.
°Kontrollitud mahepõllumajandusest.
Võib sisaldada jälgi kõikide pähklite, maapähkli, piima ja seesami jääke.
Energiasisaldus: 2444 kJ/586 kcal, rasvad 46 g, millest küllastunud 26 g, süsivesikuid 32 g, millest suhkur 31 g, valgud 2,8 g, sool 0,12 g.
Võib
sisaldada pähklite, maapähkli ja seesami jääke.
AT-BIO-402, ELi-sisene/-väline
põllumajandus. Säilitada
kuivas ja jahedas.
Parim
enne:
vaata pakendilt.
Kaal: 22 g.
NB! Tegu ainult ühe batooniga, millest saab valmistada ühe joogišokolaadi.
Tootja:
Zotter, Austria.