Kirjeldus
Kuumuta või vahusta piim, sulata sisse üks joogišokolaadi batoon ja mõnus kosutav jook ongi valmis!
Valmistamine:
Tükeldage batoon noaga. Kuumutage ja/või vahustage 0,2-0,3l piima või piimajooki. Sulatage šokolaadipuru piimas, segage või võimalusel vahustage. Laske hetke maitsetel õitsele puhkeda ning seejärel nautige imelist jooki.
Joogišokolaad
„Karamell“- karamelliseeritud Mascobado suhkur, mis on juba algselt karamelli maitsega.
Koostisosad:
toorroosuhkur°*, kakaovõi°*, karamelliseeritud TÄISPIIMAPULBER, karamelli suhkur, paksendaja: jaanileivapuu kummi°, emulgaator:
SOJALETSITIIN°, kaneel, vanillipulber°, sool,
Kaubeldud
kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega: 67%. °kontrollitud
mahepõllumajandusest.
Energiasisaldus 100g kohta:
566 kcal / 2353kJ, valgud 5,8 g, süsivesikud 53g, millest suhkruid 50g, rasvad 37 g, millest küllastunud rasvhappeid 22 g, sool 0,34 g.
Võib
sisaldada pähklite, maapähkli ja seesami jääke.
AT-BIO-402, ELi-sisene/-väline
põllumajandus. Säilitada
kuivas ja jahedas.
Parim
enne:
vaata pakendilt.
Kaal: 22 g.
NB! Tegu ainult ühe batooniga, millest saab valmistada ühe joogišokolaadi.
Tootja:
Zotter, Austria.