Kirjeldus
Kuumuta või vahusta piim, sulata sisse üks joogišokolaadi batoon ja mõnus kosutav jook ongi valmis!
Valmistamine:
Tükeldage batoon noaga. Kuumutage ja/või vahustage 0,2-0,3l piima või piimajooki. Sulatage šokolaadipuru piimas, segage või võimalusel vahustage. Laske hetke maitsetel õitsele puhkeda ning seejärel nautige imelist jooki.
Koostis: kakaomass°*, toorroosuhkur°*, kakaovõi°*, paksendaja: jaanileivapuujahu°, linnusilmatšilli° (0,1%), sool°.
Kakao (kakaomass ja kakaovõi): min 70% .
*Kaubeldud kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega: 99%.
°kontrollitud mahepõllumajandusest.
Energiasisaldus: 578 /2391kJ, valgud 8,4 g, süsivesikud 36 g (millest suhkruid 30 g), rasvad 42 g (millest küllastunud rasvhappeid 26 g), sool 0,3 g.
Kaal: 22 g.
NB! Tegu ainult ühe batooniga, millest saab valmistada ühe joogišokolaadi.
Tootja:
Zotter, Austria.