Kirjeldus
Kuumuta või vahusta piim, sulata sisse üks joogišokolaadi batoon ja mõnus kosutav jook ongi valmis!
Valmistamine:
Tükeldage batoon noaga. Kuumutage ja/või vahustage 0,2-0,3l piima või piimajooki. Sulatage šokolaadipuru piimas, segage või võimalusel vahustage. Laske hetke maitsetel õitsele puhkeda ning seejärel nautige imelist jooki.
Joogišokolaad
„Jumalate nektar“.
Joogišokolaadi tahvel° maca° ja tonka
ubadega°.
Koostisosad:
toorroosuhkur°*, kakaovõi°*, kakaomass°*, MAKADAAMIAPÄHKLID°,
TÄISPIIMAPULBER°, MAGUS VADAKUPULBER°, LÕSSIPULBER°, maca
pulber° (1,4%), paksendaja: jaanileivapuu kummi°, emulgaator:
SOJALETSITIIN°, täisroosuhkur°*, vanillipulber°, sool, linnusilma
tšilli”°, tonka oa õli° (0,003%), kardemon°, MÕRUMANDLI ÕLI°,
kaneel°, koriander°, roosiõli°. Kakao (kakaomass and kakaovõi):
min 30%. Kaubeldud
kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega:
toorroosuhkur°*, kakaovõi°*, kakaomass°*, täisroosuhkur°* –
Kokku: 72%. °kontrollitud
mahepõllumajandusest.
Energiasisaldus:
552 kcal / 2294kJ, valgud 6,2 g, süsivesikud 48 g, millest suhkruid
46 g, rasvad 36 g, millest küllastunud rasvhappeid 18 g, sool 0,26
g.
Võib
sisaldada pähklite, maapähkli ja seesami jääke.
AT-BIO-402, ELi-sisene/-väline
põllumajandus. Säilitada
kuivas ja jahedas.
Parim
enne:
vaata pakendilt.
Kaal: 22 g.
NB! Tegu ainult ühe batooniga, millest saab valmistada ühe joogišokolaadi.
Tootja:
Zotter, Austria.