Kirjeldus
Kuumuta või vahusta piim, sulata sisse üks joogišokolaadi batoon ja mõnus kosutav jook ongi valmis!
Valmistamine:
Tükeldage batoon noaga. Kuumutage ja/või vahustage 0,2-0,3l piima või piimajooki. Sulatage šokolaadipuru piimas, segage või võimalusel vahustage. Laske hetke maitsetel õitsele puhkeda ning seejärel nautige imelist jooki.
Joogišokolaad
„India
Chai“.
Joogišokolaadi tahvel° vürtsidega°.
Koostisosad:
kakaomass°*, toorroosuhkur°*, kakaovõi°*, karamellitud
PIIMAPULBER° (LÕSSIPULBER°, suhkur°), TÄISPIIMAPULBER°,
kardemon° (0,5%), shiitake pulber° (0,4%), paksendaja:
jaanileivapuu kummi°, täisroosuhkur°*, kaneel° (0,2%), pipar°
(0,2%), koriander° (0,2%), sool, tähtaniis° (0,1%), emulgaator:
SOJALETSITIIN°, vanillipulber°. Kakao (kakaomass and kakaovõi):
min 58%. Kaubeldud
kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega:
kakaomass°*, toorroosuhkur°*, kakaovõi°*, täisroosuhkur°* –
Kokku: 89%. °kontrollitud
mahepõllumajandusest.
Energiasisaldus:
569 kcal / 2356kJ, valgud 7,7 g, süsivesikud 41 g, millest suhkruid
37 g, rasvad 40 g, millest küllastunud rasvhappeid 24 g, sool 0,36
g.
Võib
sisaldada pähklite, maapähkli ja seesami jääke.
AT-BIO-402, ELi-sisene/-väline
põllumajandus. Säilitada
kuivas ja jahedas.
Parim
enne:
vaata pakendilt.
Kaal: 22 g.
NB! Tegu ainult ühe batooniga, millest saab valmistada ühe joogišokolaadi.
Tootja:
Zotter, Austria.