Kirjeldus
Kuumuta või vahusta piim, sulata sisse üks joogišokolaadi batoon ja mõnus kosutav jook ongi valmis!
Valmistamine:
Tükeldage batoon noaga. Kuumutage ja/või vahustage 0,2-0,3l piima või piimajooki. Sulatage šokolaadipuru piimas, segage või võimalusel vahustage. Laske hetke maitsetel õitsele puhkeda ning seejärel nautige imelist jooki.
Joogišokolaadi
batoon “Roheline tee”.
Koostisosad:
toorroosuhkur°*,
kakaovõi°*,
riisijoogipulber°(riis°, päevalilleõli°, sool), rohelise tee
pulber°(3%), paksendaja: jaanileivapuujahu°, emulgaator:
päevalilleletsitiin°,
sool, vanill°. %.
*Kaubeldud kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega – Kokku: 70%.
°kontrollitud mahepõllumajandusest.
Energiasisaldus:
556/2303
kJ,
valgud 1,1 g, süsivesikud 62 g, millest suhkruid 47 g, rasvad 33 g,
millest küllastunud rasvhappeid 20 g, sool 0,29 g.
Võib
sisaldada pähklite, maapähkli, piima, soja ja seesami jääke.
AT-BIO-402,
ELi-sisene/-väline
põllumajandus. Säilitada
kuivas ja jahedas.
Parim
enne:
vaata pakendilt.
Kaal: 22 g.
NB! Tegu ainult ühe batooniga, millest saab valmistada ühe joogišokolaadi.
Tootja:
Zotter, Austria.